Известие

Collapse
No announcement yet.

ново "20". ел. проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

.

аз бобо го разбрах!интересно ми е обаче ,че бобо си мисли че е най-големия тарикат.аз тая алфа да не я имам от вчера,от години знам че буксите с времето правят бела (отвори ме навремето един софийски майстор).още когато колата правеше бела съм пръскал де що има букси бушоните в коша на мотора и релета и пр.сегашните ми ядове са били от новия датчик.бобо, и ние поназнайваме по нещо.вече седем години ,и все си мисля че тези автомобили нямат с какво да ме изненадат ,но уви.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
      аз бобо го разбрах!интересно ми е обаче ,че бобо си мисли че е най-големия тарикат.аз тая алфа да не я имам от вчера,от години знам че буксите с времето правят бела (отвори ме навремето един софийски майстор).още когато колата правеше бела съм пръскал де що има букси бушоните в коша на мотора и релета и пр.сегашните ми ядове са били от новия датчик.бобо, и ние поназнайваме по нещо.вече седем години ,и все си мисля че тези автомобили нямат с какво да ме изненадат ,но уви.
      Ооо аз нищо не разбирам само предполагам бре Повече няма да ви се меся Би ли ми обеснил (щото съм тъп) ква е разликата м/у новия и стария датчик и защо новия работи от време на време - кое му е различното работното време ли(не ми отговори затва питам)?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

.

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Ооо аз нищо не разбирам само предполагам бре Повече няма да ви се меся Би ли ми обеснил (щото съм тъп) ква е разликата м/у новия и стария датчик и защо новия работи от време на време - кое му е различното работното време ли(не ми отговори затва питам)?
        ай стига ве бобо,нарочно ти написах такъв пост,защото знам че ще се натовариш!ти си ми приятелче човече,успокой топчето.
        пък ония защо работи или не,ако знаех щях да съм инженер некакъв,дреме ми,важното е че ефекта е +.
        меси се меси се ,дали си тъп или не (не съм казвал че си тъп),аз уважавам твоето мнение.
        Last edited by arieca155; d.m.y г., 20:20.

Comment

и ся кво? де е решението на проблема че и моята взе да ми прави абсолютно същите номера?
          в началото когато я взех (26.01.09г.) ми направи този номер точно 2-3 пъти след което спря до вчера вечерта.тази сутрин положението е същото.
          sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
          Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

.

и аз незнам вече,една седмица от смяната на датчика за температура нямаше проблеми.и ето вчера за един ден 3-4 пъти пак така.пръскал съм буксите за влага и пак .консултациите продължават!

Comment

Май само с консултации няма да стане...
              Отиди някъде на диагностика да се види какво се случва с данните за температурата на мотора в момента, когато се включат перките. Освен това ще има и записана грешка за този датчик (ако е проблема от него).
              Скоро ми се случи подобен проблем на една Каппа и се оказа проблема в "пресостата". Това е датчика дето следи налягането в системата на климатика.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

май утре съм на диагностика да го видя тва нещо макар гнес да не ми е правило проблем
                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

А, според някой нямало нищо за разказване а!? Що пък да няма а? Нека да чуем по някоя лакардийка за "термостати" и "разхлабени букси".
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

.

аз нямам климатик.и ...?

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                      аз нямам климатик.и ...?
                      Сложи си И ко стана сега аз се товаря ма датчика си е бил наред май
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

.

срещу истината какво мога да кажа,но имаше съмнения.а сега какво бобо,да си сложа климатик че да си оправя проблема ли!?хайде по сериозно.

Comment

Working...
                        X